Ganti suasana

Well, udah lama banget saya ga nulis-nulis (ato ketak-ketik ya?) di blog ini. N’ karena sekarang konektivitas internet semakin gampang (baru pake im2 nih :D ) mungkin tak lanjut aja yah tulisan ga mutunya.

Tapi kayanya saya bosen sama tampilan yg dulu, akhirnya ganti suasana deh alias ganti theme n header. Theme yg saya pake mungkin cukup umum dipake blogger2 wordpress, apalagi klo bukan theme K2 by K2 team. Entah kenapa saya lebih sreg liat theme ini, mungkin karena kebanyakan liat blognya Mas Tri di triatmono.wordpress.com kali yah… :D gpp deh yang penting simply but sure…

Soal header… aduh ternyata di komputer desktop saya ga ada program image processing yg lain selain microsoft paint :p , jadi setelah saya ambil image yang judulnya Illumination by *Creatyves di mana lagi selain di deviantart langsung deh dicrop n diacak-acak dikit di paint.

Ya sudah jadi deh suasana baru seadanya… xD

Pantomime

Pantomime Lyric by Incubus, first shown at Red Rocks live!

In my fantasy I’m a pantomime
I’ll just move my hands and everyone sees what I mean
Words are too messy
And it’s way past time
To hand in my mouth

Paint my face white and try to
Reinvent the sea
One wave at a time
Speak without my voice and see the world by candlelight

I ain’t afraid to let it out
I’m unafraid to take that fall
But I have found beyond all doubt
We say more by saying nothing at all

In my fantasy no such thing as time
Minutes bleed into days
Avant garde art
Show me your heresy
And I’ll show you mine
We only speak in pantomimes on this carpet ride

I ain’t afraid to let it out
I’m unafraid to take that fall
But I have found beyond all doubt
We say more by saying nothing at all

In my fantasy you look good entwined
In my hair and skin and spit and sweat and spilled red wine
You’re my deep secret
I’m your pantomime
I’ll just move my hands
I promise you’ll see what I mean

Great lyric i’d say, when words can not explain… just improvise :p

In Rainbows, a Free Album?

wew i just got this info, Radiohead new album called In Rainbows has come out n guess what… you can get it for nothing A.K.A free. I’m not kidding n of course it’s legal if not how can i dare to post it in here… :p .

nice-cup-of-tea-radiohead.jpg

you can get it on the In Rainbows website which is

just like this:

inrainbow11.jpg

And this one proves that i’m not a liar

inrainbow22.jpg

Cos you can fill  the price input with whatever number you want, including zero which mean free. And the statistic on MTV.com shows that 60% of downloader pay for nothing.

I think this is the new marketing strategy in advance of digital music format that easy to share n the piracy of course.

Eventhough i’m not a real fanatic to them, i enjoy the some of their music n really welcome this “situation” (cos i pay for nothing too :p ).

Ngintip “lab”

Yup ngintip lab anak-anak TA, soalnya gw belum ambil :( . Sedih sih tapi mau gimana lagi masih ada sisa-sisa perjuangan yang harus diberesin sebelum TA (yah ketauan deh gw mahasiswa rekursif).

Kebetulan gw hari ini ngerjain tugas Embedded sama anak-anak yg udah TA, jadi ngerjainnya di lab deh. Sebenernya bukan lab melainkan ruangan disebelah lab yg biasa juga dianggap lab… nah pusing kan!!!

Berikut SS nya yang gw tangkep pake webcam laptop :p

lab-001.jpg

lab-002.jpg

Ga ada kesan lab2 nya sama sekali kan? emang…. wakakakak

Mudah-mudahan gw cepet berpindah dari lesehan ke lab yang nyaman…. amin!!!

Scrubs (TV serial)

scrubscard.png

Okeh setelah sekian lama gw ga update blog ini, sekarang gw coba nulis-nulis lagi :p

Gw mau bahas dikit tentang salah satu serial TV yang gw suka yang judule… Scrubs. Nah bagi yang ga tau sama sekali tenang aja serial ini ga seserem gambar diatas kok, malahan jauh dari serem alias serial bergenre situation comedy/comedy-drama. Serial ini menceritakan mengenai kehidupan orang medical professional alias dokter-dokter, mulai dari dokter bedah ampe “dokter” Janitor (klo nonton tau deh yang satu in) yang ada dalam satu rumah sakit yang namanya Sacred Heart.

Bagi yang belum pernah Serial Grey’s Anatomy… ya ga apa-apa soalnya ga ada hubunganya :p palingan cuman “setingannya” aja yang sama ada Rumah Sakit n Internship-nya. Menurut gw “bodoran” yang ada di serial ini khas Amerika bener, dari mulai isi dari kata-kata nya yang dibawain cepet banget, sampe mimik muka yang konyol berat… (apalagi si JD-nya :)) ) jadi inget serial Gilmore Girls tapi yang ini lebih hard-core!!!. Di tiap serinya pasti ada suara narator-nya tokoh utama (kadang-kadang tokoh yg lain juga denk) n yang uniknya suara narator ini sering kali merupakan isi lamunannya si JD n (lagi) sang direktor ga segan-segan bikin ilustrasinya meski cuman beberapa detik.

Serial ini udah nyampe season finale di season 7, yang premier tanggal 25 Oktober kemaren, sedangkan gw sekarang baru nonton season 4, itu juga belom beres :p . Gw juga suka sama opening song-nya meskipun cuman sepotong bait yg di nyanyian di tiap awal episode tapi emang pas lah sama isi dari filmnya itu sendiri

 

"But I can't do this all on my own
No, I know I'm no Superman
I'm no Superman"

Berikut “spek” lengkap dari serial ini:

  • Genre : Situation Comedy/Drama Comedy
  • Director : Bill Lawrence
  • Cast : Zach Braff as Dr. John “JD” Dorian, Sarah Chalke as Dr. Elliot Ried, Donald Faison as Dr. Christopher Duncan Turk, Judy Reyes as Nurse Carla Espinosa, John C. McGinley as Dr. Percival “Perry” Cox, etc.
  • Season No. : 7 (2001-2007)
  • Producer(s) : ABC Studios
  • Opening Song : “Superman” by Lazlo Bane

Like a Stone

I heard this song yesterday and it sounds just like this,

 

On a cobweb afternoon
In a room full of emptiness
By a freeway i confess
I was lost in the pages
Of book full of death
Reading how we’ll die alone
And if we’re good we’ll lay to rest
Anyway we want to go

In your house i long to be
Room by room patiently
I’ll wait for you there
Like a stone i’ll wait for you there
Alone

On my deathbed i will pray
To the gods and the angels
Like a pagan to anyone
Who will take me to heaven
To a place i recall
I was there so long ago
The sky was bruised
The wine was bled
And there you led me on
….

And on i read
Until the day was gone
And i sat in regret
of all the things i’ve done
For all that i’ve blessed
And all tha i’ve wronged
In dreams until my death
i will wonder on

Yup…. that the song by Audioslave (too sad they are seperated now), and that song make me think… What i’ve done… what a waste!!!

Whatever!!!

Well this is almost 02.00 in the morning n’ I couldn’t sleep at all!!! I don’t know what cause this exactly, it could be the Milk-Coffee branded B***y I drink earlier or it’s because right now I’m surrounded by many computer with enough noise (sound) so I can’t even heard the sound of cricket outside (yeah like there are some crickets outside nowdays… :D) n’ right now my laptop speaker produces some Rock n’ Roll sound from a band called The S.I.G.I.T, yup that’s one of my favorites’.

Right now I’m not really sober (hey… I’m not drunk though!) I rather in between. N’ believe it or not I think about what I’m already done n’ what I’m going to do next in this pathetic little life of me. I did something I really regret most but there are things I really proud about me… I don’t want to mention it anyway he2….

I’ve met a lot of successful persons, but somehow even though I inspired (at least in my thought so) I can do nothing about it. That’s “sensation” happen in just a few hour or 2 days at most n’ I come back in “reality”. Yeah it’s just like a dream to me, but hell yeah… sometime a man need his dreams come true or he could end up in “depression” or some place where the he stand on the edge. It seems like my mind play a trick to it’s master n’ the strange thing is the master feels safe with this!!!

Arghhhhhh… let me finish this, I really don’t like being such a whine!!!

(mencoba menulis dengan bahasa inggris, namun apa daya grammar acak-kadut :p )



Follow

Get every new post delivered to your Inbox.